STIRI DE LA VOLKSWAGEN
22.05.2020

Volkswagen prelungește cu trei luni perioada de garanție

Volkswagen prelungește cu trei luni garanția de automobil, care expiră în perioada 1 martie - 31 mai 2020
Volkswagen prelungește cu trei luni garanția  de automobil

- Perioada de garanție se prelungește ca urmare a situației generate de Corona Virus

- În sprijinul clienților care nu au putut beneficia de garanție din cauza situației create de COVID

- Valabil pentru automobilele vândute de Volkswagen în România

- Jürgen Stackmann, membru în Consiliul Director al Volkswagen Autoturisme a declarat: “Sprijin imediat și fără birocrație pentru clienții noștri, în această situație excepțională”.

Volkswagen prelungește cu trei luni perioada de garanție de automobil, care expiră în intervalul 1 martie - 31 mai 2020. Acest lucru se aplică automobilelor noi vândute de Volkswagen în România. Limita de kilometri până la care este valabilă garanția nu se mărește.

“Ca urmare a situației generate de pandemia de Corona Virus, unii dintre clienții noștri nu au putut face la timp solicitările de garanție.”, a declarat Jürgen Stackmann, membru în Consiliul Director al Volkswagen Autoturisme responsabil pentru Vânzări, Marketing și After Sales. “Ne bucurăm să putem oferi clienților noștri ajutor imediat și soluții lipsite de birocrație prin această prelungire de trei luni a garanției.”

Această măsură reprezintă o concesie voluntară unică, cu scopul de a ajuta clienții aflați în situația excepțională generată de Covid-19 și nu se constituie într-o obligație legală sau un precedent pentru alte beneficii viitoare.