Quark Motors Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Descoperă noua limuzină electrică Volkswagen ID.7
20.12.2023
Noutati Volkswagen

Descoperă noua limuzină electrică Volkswagen ID.7

Cere oferta pentru echiparea dorită!

Noul ID.7

Am combinat aerodinamica excelentă cu cea mai nouă și eficientă generație de motoare electrice, astfel încât noul model Volkswagen ID.7 să poată parcurge până la *620 km fără încărcare, în timp ce tu te bucuri de un nivel superior de confort.

Tehnologii premium, exclusive. Mobilitate electrică la un nou nivel.
Volkswagen ID.7 oferă șoferului o nouă experiență de utilizare în zonele importante, printre care se numără ecranul tactil cu o diagonală de 15” al sistemului multimedia, head-up display-ul cu realitate augmentată și, nu în ultimul rând, noul sistem de operare, orientat către o utilizare facilă.

Următorul pas in evoluția mobilității. Arhitectură optimizată pentru vehicule electrice.
Bateria de mare capacitate montată în podea asigură o autonomie generoasă, fără a compromite performanța. Accelerația puternică și instantanee, împreună cu manevrabilitatea excelentă asigurată de centrul de greutate coborât, fac din Volkswagen ID.7 o limuzină cu o experientă de condus eficientă și incitantă. Autonomia excelentă este susținută de forma aerodinamică a caroseriei, ce împrumută din eleganța modelelor coupé.

Design minimalist și tehnologii de ultimă generație Confort premium pentru toți pasagerii
Designul minimalist al habitaclului include numeroase tehnologii de ultimă oră, dintre care amintim noile scaune ventilate și plafonul panoramic electrocromatic, care își schimbă transparența prin simpla apăsare a unui buton. Confortul pasagerilor este, deasemenea, la un nivel superior prin spațiul generos oferit de platforma modulară MEB.


Mai multe detalii aici.


Ne găsiți pe Calea Radnei nr. 288, Arad.
#quarkmotors
Tel.: 0257 22 00 40.
www.quarkmotors.ro
instagram.com/quark.motors
facebook.com/quarkmotors
[email protected]

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.