Quark Motors Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Quark Motors.

  1. Noutati
  2. Noul ID.4 e aici
01.04.2021
NOUTATI IN SHOWROOM

Noul ID.4 e aici

Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.

Noul ID.4

Disponibil și prin programul RABLA cu o rată de 340 EURO* TVA și CASCO incluse.
100% SUV, 100% Electric

Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze. Și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu.

Putere & Autonomie
Energia vă duce mai departe
Porniți dimineața confortabil spre birou, treceți mai întâi pe la sala de sport, iar la finalul zilei, plecați cu echipamentul complet spre o excursie de weekend - toate acestea sunt posibile cu ID.4 ¹⁾. La modelele 1ST și 1ST Max este disponibilă o baterie cu capacitate energetică netă de 77 kWh și o plajă de autonomie de 360-520 km²⁾ , precum și o putere de 150 kW cu Performance Upgrade.

Incarcare
Mereu alimentat cu curent de încărcare
Avantajul autovehiculelor electrice: încărcarea este posibilă aproape oriunde. Acasă puteți încărca cu curent alternativ (încărcare AC), de la priza de uz casnic sau cu un ID. Charger ¹⁾ opțional cu o capacitate de încărcare de până la 7,2 kW sau 11 kW. Numeroase staţii de încărcare publice de la benzinării și de pe autostrăzi oferă suplimentar varianta de încărcare rapidă cu curent continuu (încărcare DC).

Propulsie
Cu toată puterea înainte
Începând de acum, fiecare culoare roșie a semaforului se transformă în ceva neobișnuit, care vă va oferi un tip de bucurie complet nou la volan. Căci motorul electric al modelului ID.4 accelerează de la început dinamic și cu cuplu complet. Astfel, cu modelele bazate pe Pro Performance, cu o putere de 150 kW, ajungeți în numai 8,5 secunde de la 0 la 100 km/h. Fără schimbări de trepte, fără întârziere de reacție - pur și simplu, plecați la drum și savurați senzațiile intense.

e-Sound
Această mașină are un sunet nou
Cât de silențios este un autovehicul electric, depinde de autovehiculul în sine. Pentru a face traficul rutier mai sigur, modelul dumneavoastră ID.4 este ceva mai silențios la interior și puțin mai ușor de auzit din exterior, la viteze de până la 30 km/h. Astfel, el poate fi observat cu ușurință de către trecători. Structura de tip futurist evidențiază identitatea cu caracter vizionar și servește simultan ca zgomot de deplasare generat artificial, ceea ce face în așa fel încât propulsia electrică aproape nezgomotoasă să poată fi identificată acustic de către trecători și persoane aflate pe biciclete.

 

Vrei să vezi cum arată viitorul? Înscrie-te la test-drive!
Pentru orice detalii suplimentare, Quark Motors Arad vă stă la dispoziție.

 

Ne găsiți pe Calea Radnei nr. 288, Arad.
#quarkmotors
📞Tel.: 0257 22 00 40.
www.quarkmotors.ro
instagram.com/quark_motors
facebook.com/quarkmotors
office@quarkmotors.ro

 

 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.