STIRI DE LA VOLKSWAGEN COMERCIALE
29.09.2020

Bine ați venit la expoziția virtuală de automobile de la Volkswagen Vehicule Comerciale

Experimentați noul Caddy și multe alte noutăți
Bine ați venit la expoziția virtuală de automobile de la Volkswagen Vehicule Comerciale

Bine ați venit la expoziția virtuală de automobile de la Volkswagen Vehicule Comerciale. Întrucât Salonul auto IAA de la Hanovra a trebuit, din păcate, să fie anulat din cauza situației actuale, a fost nevoiți să ne adaptăm astfel încât tradiția acestui târg să aibă continuitate.

Astfel, puteți naviga prin standul nostru expozițional digital și experimenta un total de 29 de vehicule comerciale Volkswagen pline de inovații, cu caroserii și conversii de la partenerii noștri certificați și, de asemenea, să dialogați live cu experții noștri.

Vă rugăm să rețineți că toate informațiile furnizate cu privire la expoziția virtuală de automobile se referă la piața germană. Pentru orice alte informații suplimentare vă rugăm să luați legatura cu Lucian Șerban Tel. 0731 600 025 - consilier vânzări Autovehicule Comerciale din cadrul Quark Motors Arad.

 

Experimentați acum expoziția virtuală de vehicule comerciale Volkswagen:

Vizitează standul

 

Descoperă familia CaliforniaSalonul virtual de campere:

Experimentați modelele actuale ale întregii familii Volkswagen California la primul stand virtual. Imagini și informații detaliate despre camperele rulotele noastre vă așteaptă să le descoperiți.

Intră

 

Pentru mai multe detalii puteți lua legătura cu noi prin

Lucian Șerban

Tel. 0731 600 025

lucian.serban@quarkmotors.ro