STIRI DE LA VOLKSWAGEN
21.09.2021

Noul Polo

Mult mai mult
Noul Polo

Cine spune că nu te poți aștepta la caracteristici grandioase într-o mașină mică? Descoperiți designul progresist și tehnologia inteligentă a noului Polo.


Highlights
Faruri IQ.LIGHT Matrix LED
Cu siguranță vă va inspira


IQ.DRIVE Travel Assist
Vă menține pe banda dumneavoastră de rulare și îi ține pe ceilalți la distanță.


Digital Cockpit
Informațiile cheie dintr-o privire


Design


Chiar de la prima privire, una dintre opțiunile1 noului Polo strălucește mai mult decât restul - inovatoarele faruri IQ.LIGHT Matrix LED Tehnologia cu matrice vă permite să circulați cu faza lungă aprinsă permanent, fără a-i orbi pe ceilalți participanți la trafic.2 O impresie deosebită atât din față, cât și din spate: Pachetul include blocurile optice spate opționale cu leduri cu lumină de frână animată și semnalizator dinamic integrat care indică direcția prin lumini fluide dinamice.


Confort digital


Informațiile cheie dintr-o privire


Panoul de bord cockpit digital afișează indicatoare clasice precum vitezometrul și contorul de kilometri ca standard1, pe un afișaj color de înaltă rezoluție de 20,32 cm (8"). Pe cockpitul digital Pro2, imaginea de pe afișajul de 26,04 cm (10.25") poate fi personalizată în funcție de preferințele individuale. De exemplu, puteți alege modul în care să vizualizați sistemele de asistență pentru șofer sau să combinați harta de navigație și afișajul media - toate cu grafice și animații atrăgătoare.


IQ.DRIVE


IQ.DRIVE Travel Assist
Vă menține pe banda dumneavoastră de rulare și îi ține pe ceilalți la distanță.


Noul Polo include un volan capacitiv dacă optați pentru Travel Assist1: datorită unei suprafețe sensibile la atingere, acesta poate detecta dacă țineți fizic mâinile pe volan. Travel Assist oferă confort la condus, asigurând asistență în situații monotone și obositoare2. Travel Assist vă ajută de asemenea să vă mențineți banda și viteza, ținând cont de distanța față de autovehiculele din față, în special pe autostrăzi și drumuri principale2.


Tehnologie


Noul Polo TGI
Economisiți atât combustibil, cât și spațiu
Conduceți mult? Atunci un motor pe gaz natural este alegerea corectă pentru dumneavoastră, deoarece reduce consumul și are un impact pozitiv asupra emisiilor. Însă asta nu este echivalent cu compromisuri atunci când vine vorba despre confortul în interior, deoarece rezervoarele de gaz sunt amplasate sub podeaua autovehiculului, pentru a economisi spațiu. Dacă rezervorul de combustibil rămâne fără gaz natural, noul dumneavoastră Polo TGI (consum de combustibil) este echipat și cu un rezervor de benzină de 9 l, pe care îl puteți utiliza pentru a ajunge la următoarea stație de alimentare cu gaz natural.


Mai multe detalii aici


Ne găsiți pe Calea Radnei nr. 288, Arad.
#quarkmotors
Tel.: 0257 22 00 40.
www.quarkmotors.ro
instagram.com/quark.motors
facebook.com/quarkmotors

office@quarkmotors.ro