Informare clienți

Stimați clienți,

Programul Quark Motors Arad este în continuare cel cu care v-ați obișnuit, însă activitatea noastră se va desfășura în condiții speciale de siguranță în contextul reglementărilor actuale determinate de Covid-19.

Noul Passat

Pe această cale vă informăm că urmăm instrucțiunile date de către instituțiile statului și am pus în aplicare toate măsurile necesare și posibile pentru a asigura protecția dumneavoastră, a colegilor noștri și continuarea activității în aceleași standarde de calitate și proactivitate.

 

Prin urmare am luat o serie de măsuri de prevenire a contaminării, printre care menționăm igienizarea frecventă a tuturor spațiilor și suprafețelor și suplimentarea soluțiilor dezinfectante. De asemenea, suntem atenți la starea de sănătate a angajaților noștri.

 

Pe lângă aceste măsuri, avem rugămintea ca și dumneavoastră să ne ajutați în demersul de a preveni extinderea acestei pandemii prin simpla repectare a următoarelor cerințe:

 

- evitați orice contact fizic cu angajații firmei și păstrați distanța de aceștia de minim 1,5 metri;
- prezența în showroom se va face fără însoțitori;
- persoanele care au probleme respiratorii, tuse sau febră, să ne anunțe telefonic pentru reprogramare;
- persoanele care în ultimele 14 zile au circulat în țările afectate de virus sau care au intrat în contact cu persoane din zonele afectate sau carantină, să ne anunțe telefonic pentru reprogramare.

 

Vă menționăm că orice modificări aduse față de comunicările actuale se vor afișa pe site-ul nostru.

 

Vă invităm să apelati cu încredere la serviciile și produsele noastre, vă stăm la dispoziție pentru orice probleme sau neclarități, preluând solicitările la sediul nostru sau prin metodele de contact alternative afișate pe site.

 

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de echipa noastră sperăm să depășim cât mai repede această situație!